blog-img

Belkyra – búcsú a tokától – műtét nélkül!

Zavarja a tokája, de nem szeretne kés alá feküdni?

Tudta, hogy az Amerikában már nagy népszerűségnek örvendő Belkyra zsírbontó injekciós kezelés is elérhető Magyarországon? Tartós eredmény, vágás, heg, lábadozási idő nélkül!

A Belkyra kizárólag szakember (plasztikai sebész) által alkalmazható, személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga, a deoxikolsav lebontja az áll alatti zsírszövet felesleges zsírsejtjeit. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. A Belkyra injekciókkal – megfelelő esetben – nagyon jó eredményt lehet elérni, a műtéti beavatkozással járó hosszadalmasabb gyógyulás (vágások, hegek) nélkül. Ráadásul az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak!

Az első kezelés során a zsírbontás beindul, de ennek látható hatása általában még alig van,  ám a követő kezelések során látványos változásra lehet számítani. Az általában 2-3 beavatkozásból álló injekciós kezelés megtervezéskor figyelembe kell venni azt is, hogy 2 beavatkozás között legalább 6-8 hétnek kell eltelnie.

Lassan egy éve, hogy magyarországi bevezetése után elsők között kezdtem használni a Belkyrát. Azóta számos kezelés tapasztalata is megerősített: a Belkyra – megfelelő esetben – nagyon hatékony és jó választásnak bizonyult, ahogyan ezt a Belkyra galériában található képek is bizonyítják (képekért kattintson ide).

A Belkyra injekciós kezelésről bővebben itt olvashat (tovább a Belkyra oldalra)

Amennyiben kíváncsi arra, Önnek segítene-e csökkenteni a tokáját egy Belkyra kezelés, keressen elérhetőségeimen (+36-20-349-4214, vagy info@viczianplasztika.hu) és kérjen időpontot, hogy egy személyes konzultáció keretében személyre szabottan mérhessem fel a lehetőségeket.

2017. november 30.dr. Viczián CsabaCímkék: , , , ,

Warning: Undefined array key 0 in /home/viczianp/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924