blog-img

Crisalix eredmények – mellnagyobbítás előtte-utána fotókkal

A Crisalix 3D képalkotó rendszert lassan 1 éve használom. Ez idő alatt sok tapasztalatom gyűlt össze, számos műtét valósult meg – ezek eredményeiből szeretnék most párat megosztani.

Az alábbi képeket végignézve láthatjuk, hogy megfelelő implantátum választás esetén a valósághoz nagyon közeliek az alkotott képek. Nagyon közeliek, de nem tökéletesen azonosak. Mert bár a program rendkívül fejlett, de mint minden mesterséges rendszer, ez sem képes 100 %-ban modellezni a mellek természetes változását, amelyet a műtét során alakítunk ki.

4 különböző esettel szemléltetem, mennyiben segíthet a Crisalix program a beavatkozásról való döntésben azáltal, hogy még a műtét előtt láttatja, milyen megjelenésre is számíthatunk az implantátum behelyezése után. A modellezett helyzetek nagyon jól mutatják az új mellek formáját, az arányokat. Tapasztalatom, hogy nagy segítség láttatni, ezáltal „kézzelfoghatóbbá tenni” a műtét utáni helyzetet; sokat segít a döntésben, hogy van egy kép, egy terv, amely előrevetíti a saját testalkaton az új megjelenést, megvalósulását.

1. eset

25 éves, nem szült nő, vékony alkat, kis mellek
Csepp alakú implantátum, dual plane helyzet
Allergan, Natrelle FF 290 implantátum a bal oldalon (magas profil)

2. eset

30 éves nő, szülések után megereszkedett mellek
Csepp alakú implantátum, dual plane helyzet, belső emeléssel kombinálva
Allergan Natrelle MX 325 implantátum (extra magas profil a megereszkedés kiemelésére)

3. eset

30 éves nő, vékony alkat, kis mellek, enyhe aszimmetria
Csepp alakú implantátum, dual plane helyzet
Aszimmetria miatt jobb oldalra Allergan Natrelle MM 245, bal oldalra MF 255

4. eset

30 éves nő
Kerek implantátum, dual plane helyzet
Allergan Inspira TSF 265

A szoftver folyamatosan fejlődik, a képek is egyre jobbak. Tapasztalatom, hogy a Crisalix programmal támogatott előkészítő konzultációkat pacienseim igénylik, és nagyon szeretik, és valóban segít nekik a döntés során is. A Crisalix programról bővebben itt olvashat – Crisalix virtuális modellezőprogram.

Örülök, hogy a Crisalix program konzultációimon való felhasználásával is segíthetem az előkészítési folyamatokat, és megkönnyíthetem a választást, a döntést. Nem utolsósorban pedig köszönöm az eddigi sok pozitív visszajelzést is.

Amennyiben érdekelné egy Crisalix programmal támogatott mellnagyobbítás konzultáció, elérhetőségeimen állok rendelkezésükre. Kapcsolatfelvétel