blog-img

ECAMS arcplasztika továbbképzés – Cork, Írország

Egy okos ember egyszer valahol azt mondta: „Fontos másoktól tanulni, mert nem élünk elég sokáig ahhoz, hogy az összes hibát elkövessük„.

Nekem is az az elvem, hogy nem szégyen, sőt hasznos másoktól tanulni, ellesni apró trükköket, mozdulatokat, melyek jobbá tehetik az eredményeinket.

Ezért töltöttem múlt héten Írországban, Cork-ban 2 napot, ahol az arcon végzett különböző plasztikai műtétekben mélyültünk el mind elméleti, mind gyakorlati oldalról. Cork kb. 300 000-es lélekszámú egyetemi  város. Itt rendezte meg az ECAMS (European College of Aesthetic Medicine and Surgery) az arcplasztikai kurzusát, melyet Malcolm Paul, USA-beli plasztikai sebész vezetett, aki 40 éve foglalkozik ezzel a területtel.

A kurzus nagyon jól szervezett,  és a Cork-i egyetem nagyon jól felszerelt volt, minden lehetőség adott volt a tanuláshoz, gyakorláshoz. Természetesen ezek a műtétek már korábban is ismertek voltak, de néhány olyan hasznos apróságot, finomságot tanultam, ami miatt megérte elmenni.A végén még teszt vizsgát is írtunk, illetve pontozták a gyakorlati részt is. Ezek után kaptam a meg a sikeres tanfolyamról szóló igazolást.

2017. március 16.dr. Viczián CsabaCímkék: ,

Warning: Undefined array key 0 in /home/viczianp/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924