Mit szólna, ha még a mellműtét előtt láthatná megújult önmagát?

A Crisalix 3D-s modellezés során a páciens saját teste az alap, annak minden egyedi sajátosságával. Ezt a jelenlegi állapotot és a tervezet eredményt egymás mellé téve a Crisalix segítségével mindenki maga döntheti el, még a beavatkozás előtt, hogy mennyire felelne meg a nála várható eredmény az elképzeléseinek.

Amikor valaki hozzám fordul, hogy nagyobb melleket szeretne, gyakran mutat nekem képeket a vágyott formáról, méretről. Ez sokat segít nekem is az elvárások pontosabb megértésben, viszont néha korlátozó is: sokan nehezen fogadják el, hogy az ő testalkatukhoz, adottságaikhoz ez a forma vagy méret nem szerencsés, nem javasolt. Ilyenkor tud sokat segíteni a virtuális modellezés, mely most már a plasztikai sebészetben is elérhető.

A mellnagyobbítás tervezési fázisában Magyarországról az elsők között kezdetem használni, és már lassan 2 éve dolgozom a Crisalix 3D-s képalkotó rendszerrel. Ez idő alatt sok tapasztalatom gyűlt össze, több mint 100 műtét valósult meg, így biztosan állíthatom, hogy a Crisalix tervezéssel magabiztosabb döntések születnek, és elégedett páciensek távoznak.

A Crisalix modellezés során egy rövid szkenneléssel történő „méretvétel” után a szakmai javaslat láthatóvá, és a pillanatnyi állapothoz képest összehasonlíthatóvá válik. A virtuális valóság (VR) adta lehetőségeket felhasználva pontosan azt láttatom minden páciensemmel, hogy neki, az ő testének hogyan fog állni a változás. A képek alapján az érdeklődő maga döntheti el, mennyire felel meg a nála várható eredmény a mostani elképzeléseinek.

Ha Ön kíváncsi, milyen lesz a végeredmény a Crisalix programmal tervezett látványtervhez képest, látogassa meg a Crisalix galériámat itt.

A Crisalix modellezés folyamatáról, annak előnyeiről pedig itt olvashat bővebben.

Amennyiben érdekelné egy Crisalix konzultáció, kérjen időpontot írásban vagy a +36 20 -349-4214-es számon!

Árak

A tájékoztató jellegű árakat ide kattintva találja.

Időpontkérés

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot.


    Warning: Undefined array key 0 in /home/viczianp/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 924