Dr. Viczián Csaba

plasztikai sebész

Főbb beavatkozási területek: arcplasztika, szálbehúzás, mellplasztika, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, hasplasztika, “mommy makeover” (has– és mellplasztika kombinálása), szemhéjplasztika, zsírleszívás, zsírátültetés, fülplasztika, botox, hyaluronsavas és saját zsírral való feltöltések, Belkyra injekciós kezelés

Kedves Látogató!
Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzak!

Két dolog van, ami állandóan hat ránk: az idő és a gravitáció. Ezek romboló hatásait szeretnénk csökkenteni, a múltbeli állapotot visszaállítani.

Plasztikai sebészként hiszem, hogy a helyreállítás és a szépészet minden beavatkozásunkban szerepet játszik; egymástól el nem választhatóak.
Célom minden esetben a természetes hatás elérése, akár injekciós kezelések, kisebb korrekciók, akár nagyobb műtétek segítségével. Hiszek abban, hogy a plasztikai sebészet és a természetesség nem zárja ki egymást.
Örömmel tölt el pácienseim elégedettsége, és megerősítenek az elmúlt évtizedek során kapott pozitív visszajelzések abban, hogy természetességre való törekvés igénye kortól és korszaktól függetlenül állandó.

Kiemelten fontosnak tartom a folyamatos tanulást és képzésen való részvételt, hiszen a plasztikai sebészeti eljárások és technikák évről évre dinamikusan fejlődnek. Számos hazai és külföldi továbbképzésen, plasztikai sebészeti konferencián veszek részt rendszeresen Európában és az Egyesült Államokban egyaránt, illetve előadásokat is tartok. Több továbbképző, szakmai előadást tartottam az utóbbi időben a mellnagyobbítással, implantátumokkal kapcsolatban, illetve a szem körüli műtétekről (szemhéjplasztika). A Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság elnökeként 2015-ben Szegeden országos kongresszust is szerveztem.

Tanulmányok

 • 1993 Szegedi Orvostudományi Egyetem (SZOTE), Általános Orvosi Kar,
  Általános Orvos diploma
 • 1998 Sebészeti szakvizsga
 • 2001 Plasztikai sebészeti szakvizsga
 • 2001 Európai Plasztikai Sebészeti Szakvizsga (European Board Certification in Plastic Surgery) A magyar plasztikai sebészek közül elsők között sikerült letennem ezt a szakvizsgát, angol nyelven.

Munkahelyek

Általános sebészeti szakvizsgám megszerzéséig a szegedi Kórház sebészeti osztályán dolgoztam. Szakvizsga után hamarosan ügyeletvezető lettem, adjunktusi címet kaptam.  1999-től plasztikai sebészeti képzésében vettem részt Magyarország szakmailag kiemelkedő plasztikai sebészeti intézményeiben (Honvéd Kórház, Szent István Kórház Égési- és Plasztikai Osztály, Országos Onkológiai Intézet Fej-Nyak Sebészeti és Plasztikai Osztály). 2001-től kórházi helyreállító műtétek végzése mellett részben magánorvosként praktizáltam, ám 2010 óta kizárólag csak magánorvosként dolgozom. Szeged mellett több budapesti magánklinikára hívtak meg dolgozni (Ciris, Kelen Kórház, Mona Lisa, EstheticHungary).

Társasági tagságok

 • Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST)
 • MPHEST Esztétikai Szekció
 • Magyar Sebész Társaság
 • Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Társaság (IPRAS)

Szakmai szerepvállalások

 • 2005 Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST)
  vezetőségi tag
 • 2006 – 2010 EBOPRAS  (Európai Plasztikai Sebészeti Társaság)
  nemzeti delegátus
 • 2013 Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST)
  alelnök
 • 2014 –2016 Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST)
  elnök
 • 2016 – ismételten megválasztottak EBOPRAS nemzeti delegátusnak
 • 2016 – 2017 Nemzetközi szakmai tanácsadói testületi tagság – Allergan plc. (Member of International Advisory Board)

Időpontkérés

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Árak

A tájékoztató jellegű árakat ide kattintva találja.