blog-img

Az áll alatti kontúr javításának új, forradalmi lehetősége – avagy hogyan szabaduljunk meg a tokától zsírszívás nélkül?

Ígéretemhez híven beszámolok a múltkori prágai program folytatásáról, mivel most már lehetőségem nyílt arra, hogy az ott megismert kezelésről bővebben írjak.

A prágai találkozó folytatásaként az Allergan cég Budapesten tartotta új termékének európai bevezetését, melyen számos külföldi és hazai meghívott szakorvos jelent meg. Az új injekciós készítmény Európában Belkyra, Észak- Amerikában Kybella néven került bevezetésre.

Én ráadásul nem csupán érdeklődőként, hanem a magyar plasztikai sebészek közül másodmagammal a tréner csapat tagjaként vettem részt ezen a 2 napos eseményen. A nemzetközi résztvevőknek mi – a cég által felkért trénerek – mutattuk meg, mire kell figyelni a beadás előtt és hogyan kell tervezni a kezelést a legjobb eredmény elérése érdekében.

belkyra

belkyra

És hogy mire használható a Belkyra injekció?

Az új módszer lehetőséget nyújt az áll alatti kontúr csak injekcióval történő javítására, hétköznapi nyelven a toka méretének csökkentésére.

Az utóbbi években elvégzett felmérések kimutatták, hogy legtöbbünket nem csak a ráncok és a korral járó egyéb elváltozások, hanem a nyak területe is komolyan foglalkoztat. Sokán keresnek fel azzal, hogy “Szemből a tükörben még elfogadható a kép, de családi, társasági eseményeken készült fotókon szörnyű a nyakam, a tokám. Mit lehet ezzel tenni?”

Eddig csak műtéttel – zsírszívással, vagy nyakplasztikával – lehetett javítani ezen a helyzeten. Természetesen ezek nagyon jó hatású beavatkozások, de a műtétet követően itt mindig van egy gyógyulási időszak, mely alatt az ember kiesik a munkából.

A Belkyra injekció hatóanyaga a deoxikolsav, mely a kezelt területen elbontja a felesleges zsírsejteket. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. Természetesen ez a kezelés sem csodaszer, nem jó mindenre, de megfelelő esetben nagyon jó eredményt lehet vele elérni, a műtéti beavatkozással járó hosszadalmasabb gyógyulás (vágások, hegek) nélkül. Ráadásul az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak!

Véleményem szerint megfelelő helyzetben nagyon jó választás lesz a Belkyra, újabb lehetőség arra, hogy több kezelési lehetőség közül tudjuk kiválasztani mindenkinek a legmegfelelőbbet.

Végül egy kép egy kezelés eredményéről (forrás: Allergan plc):

belkyra

Amennyiben érdekli, hogy az Ön esetében a Belkyra megfelelő megoldást nyújtana-e a toka csökkentésére, örömmel várom egy személyes konzultációra, melyre itt tud jelentkezni: Kapcsolat

2016. december 13.Dr. Viczián CsabaCímkék: , , ,