Egyéb

Combplasztika

Fogyás után, az idő múlásával kialakulhat a combok területén megereszkedés, bőrlazaság. Ez zavaró lehet esztétikailag, de akár öltözködés során is. Ilyenkor az eltérést a bőr lazasága, az alatta levő zsírszövet okozza. Bár sporttal, a combizmok erősítésével enyhe javulás elérhető, de igazi megoldást a műtét jelenthet.

Bővebben

Fenékplasztika

Előfordul gyakran, hogy még sport segítségével sem sikerül formás, telt feneket kialakítani. Fogyás után is kialakulhat a fenék formájának változása, a teltség elvesztése. Az amerikai kontinensen nagyon gyakoriak a fenék formáló beavatkozások. Egyre gyakoribban Nyugat-Európában is, és már hazánkban is egyre többen érdeklődnek ez iránt a beavatkozás iránt.

Bővebben

Karplasztika

Fogyás után, az idő múlásával kialakulhat a felkar területén megereszkedés, lógás. Ez zavaró lehet esztétikailag, de akár öltözködés során is. Ilyenkor az eltérést a bőr lazasága, az alatta levő zsírszövet okozza. Bár sporttal, a karizmok erősítésével enyhe javulás elérhető, de igazi megoldást a műtét jelenthet.

Bővebben

Orrplasztika

Az orr az arc legkiugróbb, legszembetűnőbb része, nagy szerepe van az arc karakterének, összhangjának meghatározásában. Az orron levő alaki eltérések optimális esetben bizonyos vonzerőt is adhatnak (pl. Belmondo), de esztétikailag zavaróak is lehetnek.

Bővebben

Árak

A tájékoztató jellegű árakat ide kattintva találja.

Időpontkérés

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot.


    Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/viczianp/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420