Mellfelvarrás

A fiatal mellforma az évek során terhesség, szoptatás, testsúlyváltozás hatására megváltozhat, a mell megereszkedik. Ilyenkor a bőr lazább lesz, striák alakulhatnak ki rajta. A mell felvarrása ezen segíthet, visszaállítva az eredetihez közeli állapotot, formát. Ilyenkor a mell nagysága nem, csak a formája változik.
Amikor szoptatás, fogyás után a mell megereszkedése során a mirigyállomány mennyisége is csökken, nem elegendő önmagában a mell felvarrása. Ilyenkor szükség lehet implantátum behelyezésére, a megfelelő nagyság és helyzet eléréséhez.

mellfelvarras

Mire számítsak a beavatkozással kapcsolatosan?

A beavatkozás lényege a mellbimbó-bimbóudvar megemelése, a többlet bőr eltávolítása, és a mell újraformálása. A kiszélesedett bimbóudvar nagysága is változtatható. Az ehhez szükséges metszések elhelyezkedhetnek csak a bimbóudvar körül, a bimbóudvar körül és függőlegesen, vagy még a mell alatti áthajlási redőben is (fordított “T” alakban).
A műtét altatásban történik, mely után 1 napos kórházi tartózkodás szükséges. A varratokat a sebész 2 hét múlva távolítja el. Otthonra szorító melltartó viselése javasolt általában 4 hétig. A műtét után 1 héttel ülő, irodai jellegű munka már végezhető, utazni is lehet.

Milyen előzetes vizsgálatok szükségesek a műtéti beavatkozáshoz?

    Friss – 1 hónapnál nem régebbi
  • laborvizsgálatok (teljes vérkép)
  • vércsoport
  • EKG
  • 35 év alatt: 1/2 évnél nem idősebb mellultrahang
  • 35 év felett 1 évnél nem idősebb mammográfiai lelet

Árak

A tájékoztató jellegű árakat ide kattintva találja.

Időpontkérés

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot.