Szálak

Arcfiatalítás szálakkal

Az arcon végzett beavatkozások célja a fiatalítás, illetve az elért eredmények megtartása. Minden arcon végzett műtét után szükség van rendszeres “simításra”, hogy az eredmény tartós maradjon. A szálak segítségével mindkét hatást elérhetjük: javítunk és megtartjuk az elért hatást.

A finom, felszívódó anyagból készült szálakat a bőr alá húzunk be. Ezek felszívódásuk során kollagénképződést indítanak be, melynek hatására az arcbőr teltebbé válik. Ez a hatás a beavatkozás után 2-3 hónappal jelentkezik.

Vannak olyan behúzható szálak is, melyeken kis horgok találhatók, melyek segítségével finoman emelni is tudunk megfelelő területeket, javítva pl. az orr-száj közötti redő, vagy az állvonal helyzetét. Ezen beavatkozás hatása azonnali.

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik. Utána kisebb kék foltok, duzzanatok előfordulhatnak, azonban általában 2-3 nap után már sminkkel ezek jól rejthetők.

A szálbehúzást évente rendszeresen javasolt ismételni az elért eredmény megtartása érdekében.

Fontos azonban tudni, hogy a szálbehúzásos beavatkozások természetesen nem jók minden esetben és hatásuk nem egyezik meg egy műtét eredményével.

Árak

A tájékoztató jellegű árakat ide kattintva találja.

Időpontkérés

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot.