Mellplasztika

A mell a nőiesség szimbóluma. Mérete, formája a nők többségének gyakori problémát jelent. Van, aki nagyobbat, van, aki kisebbet szeretne, van, aki a fejlődés során kialakult aszimmetriát, vagy a szülés után kialakult méretváltozást, megereszkedést szeretné helyreállítatni. Plasztikai sebészeti beavatkozással az egyedi igényeknek megfelelően lehet kialakítani a kívánt formát és méretet, hozzájárulva ezzel egy nőiesebb, vágyott önkép kialakításához.

mellplasztika-03

Mire számítsak a beavatkozással kapcsolatosan?

A mellműtét legtöbbször altatásban történik, mely után 1 napos kórházi tartózkodás szükséges. Otthonra speciális szorító melltartó viselése javasolt 6 hétig. 2 hétig autóvezetés sem javasolt. A műtét után 1 héttel ülő, irodai jellegű munka már végezhető, utazni is lehet. Azonban 6 hétig a fizikai kímélet szükséges: nehéz dolgok emelése, hirtelen mozdulatok, ugrálás, futás kerülése javasolt.

Milyen előzetes vizsgálatok szükségesek a műtéti beavatkozáshoz?

    Friss – 1 hónapnál nem régebbi
  • laborvizsgálatok (teljes vérkép)
  • vércsoport
  • EKG
  • 35 év alatt: 1/2 évnél nem idősebb mellultrahang
  • 35 év felett 1 évnél nem idősebb mammográfiai lelet

Mellnagyobbítás saját zsírral

Mellnagyobbítás legtöbbször implantátum segítségével történik, ez a legismertebb mellnövelő beavatkozás. Azonban megfelelő esetben a test saját zsírját felhasználva is formálhatjuk, növelhetjük a melleket.

Bővebben

Mellnagyobbítás implantátummal

A mellnagyobbítás során a mell nagyságát, formáját alakítjuk, implantátumok segítségével. Nem arról szól, amit leggyakrabban olvasunk, hallunk róla. Nem játék a számokkal, kinek legyen nagyobb, hivalkodóbb. A cél itt is a természetesség, a testhez arányos méret, forma kialakítása, ami sokszor nem könnyű feladat. Legyen szép, formás, mutatós, de közben ne látszódjon, hogy mitől ilyen. Van erre lehetőség? Szerintem igen…

Bővebben

Mellfelvarrás

A fiatal mellforma az évek során terhesség, szoptatás, testsúlyváltozás hatására megváltozhat, a mell megereszkedik. Ilyenkor a bőr lazább lesz, striák alakulhatnak ki rajta. A mell felvarrása ezen segíthet, visszaállítva az eredetihez közeli állapotot, formát. Ilyenkor a mell nagysága nem, csak a formája változik.

Bővebben

Mellkisebbítés

A női mell túlzott megnagyobbodása fejlődési, hormonális, vagy örökletes okok miatt alakulhat ki. A túlzottan nagy mell lehet csupán esztétikailag zavaró, ám bizonyos esetekben súlyos fizikai és pszichés panaszokat is okozhat. A nagy súly, az ebből fakadó rossz tartás, váll-, hát-, gerincfájdalmakat okozhat, a melltartó pántja mélyen bevághat a vállakon. A mell alatti nehezen tisztítható redőben – főleg meleg időben – gyulladásos eltérések is kialakulhatnak.

Bővebben

Mellhelyreállítás

A mell a nőiesség szimbóluma – ezért is nagyon zavaró mind fizikailag, mind pszichésen, ha valamilyen ok miatt (daganat, fejlődési rendellenesség), a mell részben, vagy egészben hiányzik. A pótlás céljából alkalmazott külső, melltartóba épített protézisek nem tudják helyettesíteni a saját szövetet. Bár külső szemlélő számára észrevehetetlen a különbség, de a melltartót levéve a hiány szembeötlő.

Bővebben

Férfi mellműtétek –  gynecomastia

A gynecomastia a férfiaknál is kialakult nőies mellformát jelenti. Ennek oka általában hormonális, de lehet örökletes is, főleg serdülő, illetve idős korban jelentkezik. Féloldali eltérés esetén gondolni kell esetleges daganat jelenlétére is.

Bővebben

Árak

A tájékoztató jellegű árakat ide kattintva találja.

Időpontkérés

Kérjük, töltse ki az űrlapot, hogy minél hamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot.