blog-img

Mindenki egyedi és én ezt láttatni is tudom

Amikor valaki hozzám fordul, hogy nagyobb melleket szeretne, gyakran mutat nekem képeket a vágyott formáról, méretről. Ez egyrészről hasznos, hiszen nekem is segít az elvárások pontosabb megértésben, viszont néha korlátozó is, mert sokan bizony nehezen fogadják el, hogy az ő testalkatukhoz, adottságaikhoz ez a forma vagy méret nem szerencsés, nem javasolt.

Ilyenkor tud sokat segíteni a virtuális modellezés, mely most már a plasztikai sebészetben, Magyarországon az elsők között az én konzultációmon is elérhetővé vált.  A Crisalix 3D-s modellezés során a páciens saját teste az alap, annak minden egyedi sajátosságával. Egy rövid szkenneléssel történő „méretvétel” után a szakmai javaslat láthatóvá, és a mostani állapothoz képest összehasonlíthatóvá válik.

Crisalix

A virtuális valóság (VR) adta lehetőségeket felhasználva pontosan azt láttatom minden páciensemmel, hogy neki, az ő testének hogyan fog állni a változás. A képek alapján az érdeklődő maga döntheti el, mennyire felel meg a nála várható eredmény a mostani elképzeléseinek. Meggyőződésem, hogy ezzel a különleges és egyedi 3D-s virtuális képalkotással magabiztosabb és jó döntések születhetnek!

A Crisalixről bővebben itt olvashat: www.viczianplasztika.hu/crisalix

2020. január 19.Dr. Viczián CsabaCímkék: ,