blog-img

Új év – új külső – segítek, hogy az újévi fogadalomból most valóság legyen!

Megkezdődött az újév!
A fitnesztermek ilyenkor hirtelen megtelnek és a bevásárlókosarakba is sokkal több egészséges étel kerül. Az újévi fogadalmak értelmében szinte mindenki fittebb, karcsúbb, szebb akar lenni. De február végére általában minden visszaáll a régi kerékvágásba. Miért?
Mert a fogadalmak zömében csak jól hangzó tervek, melyek mögött nem állnak kisebb, elérhető célok, melyek segítenek a NAGY cél elérésében.
Ha esetleg úgy érzi, az idei az az esztendő, amikor belevágna egy mellnagyobbításba, forduljon hozzám bizalommal. Lépésről lépésre, a Crisalix 3D modellezőprogrammal vizuálisan is megtámogatva segíthetek Önnek a cél elérésében: egy alapos konzultáció és egy személyre szabott látványterv kicsi lépés ugyan, de már nagyon stabil döntési alap lehet egy ilyen komoly elhatározás véghezvitelében.

 

Miben más egy Crisalix konzultáció?

Egy mellnagyobbítás konzultáció során végigvesszük a legfontosabb kérdéseket: a méretet, a formát, az elhelyezést és a metszések helyzetét. Azonban csupán egy megbeszélés nem segít annak elképzelésében, hogyan is nézne ki a testünk a műtét után. Ilyenkor  jön jól a Crisalix modellezőprogram segítsége.

A Crisalix modellezés során a páciens saját teste az alap, annak minden egyedi sajátosságával. Egy rövid szkenneléssel történő „méretvétel” után a szakmai javaslat láthatóvá, és a pillanatnyi állapothoz képest összehasonlíthatóvá válik. A virtuális valóság (VR) adta lehetőségeket felhasználva pontosan azt láttatom minden páciensemmel, hogy neki, az ő testének hogyan fog állni a változás. A képek alapján az érdeklődő maga döntheti el, mennyire felel meg a nála várható eredmény a mostani elképzeléseinek. Mindenki egyedi és én ezt láttatni is tudom!

A mellnagyobbítás tervezési fázisában Magyarországról az elsők között kezdetem használni, és már lassan 2 éve dolgozom a Crisalix 3D-s képalkotó rendszerrel. Ez idő alatt sok tapasztalatom gyűlt össze, több mint 100 műtét valósult meg, így biztosan állíthatom, hogy a Crisalix tervezéssel magabiztosabb döntések születnek, és elégedett páciensek távoznak. Ha Ön kíváncsi, milyen lesz a végeredmény a Crisalix programmal tervezett látványtervhez képest, látogassa meg a Crisalix galériámat.

A Crisalix modellezés folyamatáról, annak előnyeiről pedig itt olvashat bővebben (www.viczianplasztika.hu/crisalix)

Amennyiben érdekelné egy Crisalix konzultáció, kérjen időpontot írásban vagy a +36 20 -349-4214-es számon!